San Diego

Helgen efter att jag kommit tillbaka från Sverige åkte vi till San Diego. En kompis som heter Jess kommer därifrån, så hon ordnade med både sovplatser och sightseeing.
I hamnen i San Diego ligger ett stort hangarfartyg kallat USS Midway som vi besökte. Det var riktigt häftigt att få gå runt på ett sådant fartyg och höra om hur allt fungerar. Efteråt tog vi en båttur ut till ön Coronado, som också var fint att se.
Under tiden vi var där va det parningsperiod för någon typ av fiskar. De samlas då vid stranden La Jolla, i närheten av strandkanten. Tradition är då att åka dit och försöka fånga fiskarna med händerna eller med plastpåsar, vilket vi försökte. Jag lyckades fånga ett par fiskar på båda sätten.

Då var det dags igen

Hejhej!

Efter ett par veckors frånvaro är bloggen nu "up and running" igen! Det första som hände när jag kom tillbaka från semestern i Sverige var att Real Madrid kom till LA på träningsläger. Eftersom att det är mitt favoritlag efter Malmö FF, plus det faktum att dom tränade ett kvarter från mitt hus, gjorde att jag orkade pallra mig dit för att ta lite bilder :)
Bilderna är på José Mourinho, Kaká och Christiano Ronaldo, samt en träningsbild.

RSS 2.0