Födelsedag i Las Vegas

Då var det dags att berätta om firandet av min 21:a födelsedag i Las Vegas!
Jag kan ju börja med att säga att det var en grym resa. Vi var totalt 11 personer som åkte, och vi stannade i 3 nätter.
Första dagen började med en lång bilresa och incheckning på hotelet, shoppa på en av outlet-galleriorna, och avslutades sedan med att gå ut på nattklubben Haze. Vi har hemma någonstans runt 6 eller 7 på morgonen dagen efter.
Efter att ha sovit några timmar gick vi ner till hotellpoolen och åt frukost. Vi bodde på ett hotell som heter Luxor, och är format som en pyramid. Sedan åkte vi och hälsade på några släktingar till en av min kompisar, Ayesha. Hennes släktingar jobbar på ett av hotellen i Vegas, och var därför snälla nog att ordna gratisbiljetter till en show som heter " "The Lion King". På kvällen klädde vi ut oss i halloweenkläder, och gick till nattklubben Surrender.
Tredje och sista dagen började även den vid hotellpoolen. När vi sedan var färdigbadade gick vi bort till hotellet Mandalay Bay där vi såg "The Lion King". Den var verkligen superbra. Efter det gick vi till nattklubben Lavo.
Bilder kommer snart!

Besök i San Diego

Jag och Brian har varit och hälsat på Aram i San Diego. Här är lite bilder från när vi åkte till en liten före detta guldgrävarby som hette Julian, där vi åt american pie och gick på guidad tur bland gruvorna.
Vi var även på stranden både under dagtid (bilderna) och på kvällen. När det blev mörkt fick vi se ett jättehäftigt fenomen som utspelade sig; En typ av alger som blir självlysande när vattnet rör sig låg längs med hela kusten, vilket gjorde att vågorna lyste blågrönt i mörkret. Tyvärr var det för mörkt för att ta bilder på det, men det såg jättehäftigt ut.

RSS 2.0