Sunset Boulevard


Igår bestämde jag och några killar från stället jag bor att vi skulle åka till gatan Sunset Boulevard, eller sunset strip som den kallas. Så efter frukost tog vi bilen och körde genom Bel Air och Beverly Hills för att ta oss dit. Gatan har mycket influenser från rock n´roll, exempel på det är grafittimålade gitarrstatyer och att det på varenda lyktstolpe hänger reklam för Jack Daniels whiskey tillsammans med korta texter om rock. Vi tog oss till ett ställe som heter Rainbow Grill and Bar, som är en känd rockbar där vi tänkte äta. Tyvärr hade de inte öppnat än när vi kom. Istället fick det bli Roscoes chicken and waffels, där vi bad om att få typ deras vanligaste rätt. Det vi fick in var en varsin tallrik med en stor friterad kyckling, två stora våfflor, glass och sirap. Detta är då en lunch, inget av det var till efterrätt eller något sådant. Jag fick även syn på Hollywoodskylten för första gången.

På kvällen var vi några stycken som besökte The Getty Museum. Det är ett stort museum här i LA med tavlor av Monet, van Gogh och lite sånt.

Här kommer lite bilder från Sunset Strip, det är själva gatan, House of Blues (känt ställe för konserter), hollywoodskylten mm
.

Kommentarer
Postat av: Farsan

Häftigt värre ! ha det fortsatt bra i LA

2011-01-24 @ 20:53:45
Postat av: Lillasyster

Du verkar ha det gött där borta, blir lagom avundsjuk när jag ser alla fina bilder! Prova Skype snart kanske? Kramar från lillasyster!

2011-01-25 @ 10:32:30
Postat av: Filip

Tack :)Jadå, vi får prova skype snart :) kram

2011-01-26 @ 02:14:22
Postat av: Filip

Tack :) jadå vi får prova skype snart :)

2011-01-26 @ 02:17:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0